Pages

Suka tak???

Friday, April 15, 2011

Pandangan Pencinta Alam!!!


Kali ni aku bukan nak cerita pasal apa pun, cuma nak bersantai-santai sambil menikmati angin kipas dalam bilik je...
Dalam banyak orang la, kategori orang mana yang korang selalu jumpe? Of course la parents korang kan. Sapa yang cakap bukan tu?? Tak elok..haha

Sebenarnya nak bgtau selain parents, kawan lah orang yang paling kerap kita jumpa dalam hidup ni. Hidup ni singkat, tak boleh la nak cari kawan banyak-banyak kan..betol tak??


google.com

Tengok gambar ni, terkenang masa sekolah dulu..haha(senyum sorang)..Kawan-kawan aku semua sambung belajar, bersepah satu Malaysia diorang merantau.
Nak jumpa selalu pun payah. Tu yang tak best. Kan bagus kalau semua takyah belajar dah..

google.com

Sepanjang hidup aku, kira-kira lama juga la dah dekat 22 tahun ni...Kawan-kawan la yang banyak menolong. Tolong tu memang banyak la.. Tolong masa aku susah, tolong buat serabut masa aku serabut, tolong cari pasal, tolong la pikirkan mana-mana yang patut..haha

Walaubegitumanapun, ni la yang buat kenangan tu selalu kita kenang. Mungkin ada satu peristiwa tu yang buatkan kita benci, frust, fed up, menyampah..kena la terima..

Tu la yang akan membentuk seni liku-liku di dalam hidup kita. Kita tak mampu nak mencapai kesempurnaan dalam hidup. Cukuplah sekadar yang terbaik.

p/s: sok aku balik rumah...huaahaha

2 comments:

  1. terbaik. .. . :) i like it. . .

    ReplyDelete
  2. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...